5. decembra 2020 (po zahodnem koledarju) in 3. januarja 2021 (po vedskem - lunarnem koledarju) se spominjamo obletnice odhoda ljubljenega in spoštovanega Bhagwan Sri Dip Narayan Mahaprabhudžija.

Blagoslovljena sebstva, dragi bratje in sestre!

Mahaprabhudži je bil utelešenje ljubezni, prijaznosti, sočutja, luči modrosti in miru ter zaščitnik Sanatan Dharme za dobrobit vseh živij bitij. Njegova božanska luč živi v nas.

 DSC4625

V Mahaprabhudžijevih besedah in učenju je bil popoln ne-dualizem in enotnost, še posebej med njegovimi učenci. Preberite badžan (duhovno pesem), kjer pravi: 'Kako hrepenim po bhaktah s satsanga! Ko pomislim na njih, mi oči napolnijo solze.'

Čeprav se zaradi ukrepov, povezanih s preprečevanjem širjenja korone v mnogih državah ne morete sestati v ašramih ali centrih Joge v vsakdanjem življenju, bodite tam pristotni v mislih in srcu. Prižgite lučko na svojem domačem oltarju, mislite na Mahaprabhudžija in ponavljajte mantro za dobrobit in zdravje svojih guru bratov in sester in vsega sveta.

Molim in vam vsem pošiljam blagoslove v imenu Sri Mahaprabhudžija in linije učiteljev Sri Alakhpuridži Siddha Pith Parampara.

Nosimo v svojih srcih Mahaprabhudžijevo luč. Naj nas vodi k enotnosti, ljubezni, miru in razsvetljenju.

V imenu in z blagoslovi Mahaprabhudžija,

Višvagurudži